sdílet Grand hotel Trenčín na Facebooku
Grand hotel Trenčín česká verze  Grand hotel Trenčín slovenská verzia  Grand hotel Trenčín english version  Grand hotel Trenčín deutsch version

Grand hotel Trenčín Trenčín, Trenčín Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Grand Hotel Trenčín - ubytování v Trenčíně...


GRAND hotel Trenčín je situovaný priamo v centre Trenčína. Zariadenie ponúka ubytovanie, reštauračné a relaxačné služby. Návštevníkom mesta Trenčín a obchodným cestujúcim je k dispozícii vkusne moderne zariadených 26 izieb. Solárium, whirpool a sauna sú v cene izby. 
Bezbariérový prístup do hotela umožňuje vstup aj imobilným hosťom.

GRAND hotel Trenčín*** ponúka ideálne možnosti oddychu a načerpania energie v relax centre. Nachádza sa v suteréne, otváracia doba je od 17.00 do 22.00 hod.. Nájdete tu solárium, fínsku saunu, whirlpool a môžete si dopriať aj masáž. Všetko okrem masáže je pre hotelových hostí gráti.

GRAND hotel Trenčín - ubytování: 4 podlažia, 25 izieb: * -1. podlažie – reštaurácia, relax centrum, toalety * 0. podlažie – recepcia * 1. podlažie – izby č. 101 až 109, toalety * 2. podlažie – izby č. 201 až 209, toalety pre telesne postihnutých * 3. podlažie – izby č. 301 až 307

Všetky izby sú vybavené LCD TV obrazovkou alebo plazmovou TV obrazovkou, trezorom, telefónom a bezplatným pripojením na internet.Okrem toho na apartmánoch a business izbách ponúkame aj minibar s chladenými nápojmi.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
5162421

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, kabelová televize, připojeni internetu, sat, minibar, společná plně zařízená kuchyně, dětská postýlka k dispozici, umyvadlo na pokoji

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, uzamykatelné parkoviště, hlídané parkoviště, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Tipy na výlet:

Lesopark Brezina – poskytuje ideálne podmienky na psychickú aj fyzickú relaxáciu. Náučné chodníky – Sever a Vznik a vývoj lesa,a Kyslíková dráha.

Čachtický hrad – hrad z 13. storočia ležiaci v obci Čachtice ,ktorý preslávila grófka Alžbeta Bátoriová.

Beckov – nachádzajú sa tu romantické zrúcaniny hradu Beckov z 12. storočia.

Florencia – hipoterapeuticko-jazdecké centrum, TN Opatovce. Okrem hipoterapie ponúka i jazdeckú školu a relax v prírode.



Dostupnost střediska:


Centrum název: hotel se nachází v centru Trenčína

Vlaková zastávka název: (0,5 km)

Letiště název: (100 km)

Autobusové nádraží název: (0,5 km)


Vlakové nádraží název: (0,5 km)

Zastávka MDH: (0,1 km)

Obchod: (0,1 km)

Termální lázně: (15 km)

Stravování:


Restaurace popis: V suteréne Grand Hotelu Trenčín sa nachádza reštaurácia, otvorená od 7.00 do 22.00. Raňajky sa podávajú od 7.00 do 9.30 hod. Vychutnajte si dúšok kvalitnej kávy v atraktívnom prostredí. Odhaľte tajomstvo jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne.

Restaurace: od 07:00 – 22:00 hod. (počet míst 45)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (5 km), Bowling (0,5 km), Půjčovna kol, Sportovní hala (0,5 km), Tělocvična (0,5 km), Fittness (0,5 km), Tenisová hala (1 km), Tenisové kurty (1 km), Jízda na koni (3 km), Squash (0,5 km), Bazén venkovní (0,5 km), Bazén venkovní vyhřívaný (15 km), Bazén krytý (0,5 km), Bazén krytý vyhřívaný (0,5 km), Sauna, Volejbalové hřiště (0,5 km), Fotbalové hřiště (0,5 km), Hokejový stadion (0,5 km), Solárium, Golf (5 km), Lyžařský vlek (25 km), Půjčovna rybářských potřeb, Cyklotrasy, Whirpool

 

Športový areál na ostrove – tenisové kurty, minigolf

Športová hala – squash,bowling, badminton

Letná a Mestská krytá plaváreň

Vodná nádrž Zelená voda – ponúka množstov športovísk, výborné podmienky na kúpanie, viacero barov a stravovacích zariadení a má vhodné podmienky aj na rybolov. Nachádza sa cca 22 km od Trenčína.

Ski centrum Kálnica – lyžiarske stredisko sa nachádza cca 28 Km od Trenčína. Nachádzajú sa tu štyri vleky a je tu vybudovaný systém zavlažovania a zasnežovania.

Cykloturistika – napr. Vážska cyklomagistrála – vedie z Piešťan do Žiliny. Je určená pre cestné bycikle. Neznačené cyklotrasy – napr. TN – Hrabovka – Dolná Súča – Dúbrava – Chocholná – TN – dĺžka cca 35 Km.



Kongresové služby:
TV, Video , Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Zpětný projektor, DVD přehrávač, Flipchart

Grand Hotel Trenčín nabízí semináre, školenia, konferencie, workshopy. Grand hotel Trenčín Vám ponúka konferenčné priestory  v dvoch salónikoch. Ponúka tiež sekretárske práce, konferenčné občerstvenie, hostesky, sprievodný program - spoločenský, relaxačný, športový. Tip sedenia v konferenčných priestoroch podľa vašich požiadaviek. Prenájom konferenčných priestorov zdarma v prípade využitia našich ubytovacích kapacít.



Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 40)

salónek č. 2 (počet míst 10)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.1263, bussines 7369, bussines 76762090 (Apartment 1 osoba/person)96 (Apartment 2 osoby/person)


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (16):


Grand hotel TrenčínGrand hotel TrenčínGrand hotel Trenčín
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com