sdílet Grandhotel Starý Smokovec TMR na Facebooku
Grandhotel Starý Smokovec TMR česká verze  Grandhotel Starý Smokovec TMR slovenská verzia  Grandhotel Starý Smokovec TMR english version  Grandhotel Starý Smokovec TMR deutsch version

Grandhotel Starý Smokovec TMR Starý Smokovec, Starý Smokovec ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Grandhotel Starý Smokovec Vysoké Tatry - ubytovanie v Starom Smokovci v Tatrách ..


Vyslovte svoje priania a my urobíme všetko pre to, aby sme Vám ich splnili. Grandhotel Starý Smokovec, ktorého história siaha až do roku 1904, je štvorhviezdičkový klenot Vysokých Tatier. V ich srdci - Starom Smokovci - na pozadí mohutného Slavkovského štítu dominuje táto romantika minulého storočia a ponúka Vám komfortnú základňu pre Váš nezabudnuteľný pobyt v Tatrách. Urobte si radosť a nechajte sa bezstarostne hýčkať impozantnosťou a prestížou tohto miesta. Kombinácia mladého a skúseného personálu nám zároveň dovoľuje prepojiť tradíciu prepychovej minulosti s vyjadrením súčasného životného štýlu, tak aby ste mali dôvod sa k nám vracať.

Zatvorte oči a predstavte si štýl a komfort, ktorý Vám dovoľuje robiť všetko a zároveň neobmedzenie oddychovať. Hovoríme o relaxačnej zóne Grand Wellness&Spa a čerešničke na torte ponúkaných služieb – kulinárstve šéfkuchára Reštaurácie Lefèvre, ktorý považujú plnenie Vašich, aj tých najambicióznejších očakávaní, za neodolateľnú výzvu.

Grandhotel Starý Smokovec - ubytovanie: Nechajte si učarovať tým najúžasnejším výhľadom z jednej zo 64 izieb, 11 apartmánov alebo 5 kongresových sál, ktorý vás presvedčí o pôvabnosti tohto miesta - ideálnej zimnej i letnej destinácie. Grandhotel Starý Smokovec poskytuje luxusné ubytovanie, ktoré je oslavou miestnej pohostinnosti a rafinovanej tatranskej architektúry. Nadčasová elegancia a neprekonateľná individualita sú charakterovými vlastnosťami izieb odrážajúcich presvedčenie hotela – nie len udržiavať vysoké štandardy, ale hotel aj kontinuálne vylepšovať novým a inovatívnym zariadením pričom snahou je zachovať unikátnu historickú atmosféru.

Každá izba je zariadená kvalitným vybavením počnúc od televízie so satelitným príjmom pätnástich programov, cez telefón s priamou linkou, rádiobudík, safe, minibar, pohodlné kresná a konferenčný stolík až po blyštiace sa vybavenie kúpeľne a sušič na vlasy.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
36111

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, rádio, kabelová televizia, minibar, fén, WI-FI

Základní informace: pranie a žehlenie, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, parkovacia plocha v areáli, WI-FI, kaviareň, požičovňa bicyklov, bar, reštaurácia, fitness

Nadmořská výška: 1236

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Reštaurácie a bary: Šéfkuchár Grand Restaurant a jeho tím Vás pozývajú na kulinársku cestu pôžitkom z chutí. Nechajte ich, aby predčili vaše očakávania a predstavili Vám najnovšie trendy svetových kuchýň. Vychutnajte si tieto ich špeciality v rovnako unikátnom prostredí tatranskej scenérie, ktorá vás ponorí do výnimočnej atmosféry.

Nechajte si popriať dobrú chuť v jednej z nasledovných reštaurácií a barov: Restaurant Lefevre, Wilson Bar, Castro Cafe

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
6.1-23.121358959129 (LUX Apartment - 2 os./person)155 (DE LUXE Apartment - 2 os./person)
27.12-6.11509959149179


Měna: EUR

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Uvedená cena je na osobu a noc vrátane polpenzie. Dieťa do 5,99 rokov - ubytovanie bez nároku na lôžko alebo prísteľku zdarma. Doplatok za raňajky 5 € / dieťa / deň, 10 € / dieťa / deň. Dieťa 6 - 11,99ročné - 50 %-ná zľava z ceny na základnom lôžku a na prístelke. Silvestrovský príplatok (povinný) k cene s polpenziou 2012 (31.12.2012) - 119 €, dieťa 6-11,99 rokov - 69 €. Vianočný príplatok (povinný) k cene s polepnziou (24.12.2012) - 53 €, dieťa 6-11,99 rokov - 33 €. Miestny poplatok - 1 €/osoba/noc. Cena ubytovania pre domáce zvieratá (pes, mačka) - 15 €/noc. V prípade, že hosť nemá záujem o večeru, odrátava sa z ceny 5 €/osoba/noc, dieťa 2,5 € / noc. V prípade, že hosť nemá záujem o raňajky, odrátavajú sa z ceny 4 €/osoba/noc, dieťa 2 € / noc.

Fotogaléria (19):


Grandhotel Starý Smokovec TMRGrandhotel Starý Smokovec TMRGrandhotel Starý Smokovec TMR
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com