sdílet Apartmány 91 na Facebooku
Apartmány 91 česká verze  Apartmány 91 slovenská verzia  Apartmány 91 english version  Apartmány 91 deutsch version

Apartmány 91 Boží Dar, Boží Dar ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Apartmány 91 - ubytovanie na Božím Daru ...


V turistickej lokalite Krušné hory v Božom Dare sa nachádza aparthotel Apartmány 91. Aparthotel pojme až 17 hostí, ktorí môžu využiť 7 izieb. Ubytovanie je možné na 5 dvojposteľových izbách a 2 viaclôžkových izbách. Niektoré izby je možné dovybaviť prístelkou. Pripojenie k internetu pomocou Wi-Fi je možné bez poplatku. Zaparkovať môžu hostia na parkovisku, ktoré sa nachádza 100 metrov od aparthotela.


Apartmány 91 - Izby ...


Celková kapacita aparthotel Apartmány 91 je 17 lôžok na 7 izbách. Na výber je 5 dvojposteľových izieb a 2 viaclôžkové izby. Na niektoré z nich možné pridať prístelku. Bezdrôtové internetové pripojenie na izbách je poskytované zadarmo. V izbách aj v spoločných priestoroch aparthoteli sa nefajčí.

Typy pokojů
2 lůžkový
5

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, Klimatizace pokojů, TV, kabelová televizia, pripojenie internetu, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, mikrovlnná rúra, varná kanvica, WI-FI

Základní informace: nefajčiarske miestnosti, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, sauna, bar, reštaurácia, gril, parkovacia plocha mimo areál, TV miestnosť, Nekuřácké prostredie

Počet podlaží: 3

Popis okolí:

Apartmány 91 - Okolie ...

Milovníci lyžovania majú pri zimnom pobyte v Božom Dare na výber z niekoľkých lyžiarskych stredísk, najväčším z nich je neďaleký Klínovec. V lete sa z jeho vrcholu spustíte dole na bicykli niektorým z adrenalínových trailov. Celý banícky región Erzgebirge a Krušnohoria s mnohými technickými pamiatkami na oboch stranách hranice bol zapísaný do zoznamu UNESCO.

Tipy na výlet:

Apartmány 91 - Zábava a aktivity ...


Neďaleko aparthotela sa tiež nachádza aquapark. Leží vo vzdialenosti 4 kilometre. V okolí aparthoteli sa nachádza niekoľko cyklotrás. Pre výlet je možné využiť značené turistické trasy v okolí. Pre zabavenie detí slúži detské ihrisko vo vzdialenosti 4 kilometre od aparthotela.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (180 m)

Vlaková zastávka název: (8,8 km)

Letiště název: (20 km)

Stravovanie:


Restaurace popis:

Apartmány 91 - Gastronómia ...


Aparthotel raňajky neposkytuje. Na obedy či večere môžete využiť reštaurácii približne 120 metrov od aparthotela. Vínna pivnica sa nachádza priamo v aparthotela.

Služby:



Sportovní možnosti:
Tenisové kurty, Sauna, Lyžiarský vlek, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (16):


Apartmány 91Apartmány 91Apartmány 91
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com