sdílet Apartmán Stará Škola na Facebooku
Apartmán Stará Škola česká verze  Apartmán Stará Škola slovenská verzia  Apartmán Stará Škola english version  Apartmán Stará Škola deutsch version

Apartmán Stará Škola Vysoké nad Jizerou, Vysoké nad Jizerou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Apartmán Stará Škola Vysoké nad Jizerou - ubytovanie v Krkonošiach ...
 

Apartmán Stará Škola prešiel v roku 2008 náročnou celkovou rekonštrukciou, aby mohol návštevníkom ponúknuť luxus, pohodlie a príjemné prostredie k odpočinku aj na trávenie aktívnej dovolenky. Päť komfortných apartmánov, jeden príjemný hotelový izba, pivničné vináreň, spoločenská miestnosť, veľký pozemok s detskými hernými prvkami, priestranné parkovisko a ochotný personál čaká na milovníkov hôr po celý rok.Objekt je možné prenajať aj na organizovanie firemných či súkromných udalostí.
 

Apartmán Stará Škola - Izby ...


Pre pohodlie návštevníkov je pripravených 5 apartmánov rozdelených do kategórií štandard, nadštandard a exclusive. V ponuke nájdete jeden dvojlôžková izba hotelového typu. Okrem plne a moderne vybavenej kuchyne na Vás čakajú dve samostatné spálne, obývací priestor, vstavané skrine a nové sociálne zariadenie.

Hosťom je k dispozícii spoločenská miestnosť s barom, pivničné vináreň, parkovisko, lyžiareň a úschovňa bicyklov. Ubytovacie zariadenie vyžaduje vratnú kauciu vo výške 2000, - Sk, ktorá bude vrátená pri prevzatí uprataného apartmánu v nepoškodenom stave do 10:00 hod.



Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
15

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, pripojenie internetu, sat, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, detská postieľka k dispozícii, Krb, mikrovlnná rúra, varná kanvica, WI-FI

Základní informace: bezbariérový prístup, bezplatný hotelový transport, úschovňa bicyklov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, požičovňa bicyklov, sauna, vonkajšia terasa, parkovanie zdarma, gril, Nekuřácké prostredie

Platební karty: Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Tipy na výlet: V zime môžete vyberať z mnohých lyžiarskych, snowboardových alebo bežeckých areálov, zjazdoviek a tratí. Odporúčame: Ski areál Šachty (2,5 km), Ski areál Kamenec (2,5 km) alebo Ski areál Paseky (5 km).
V lete je možné podnikať výlety za poznaním Krkonôš - Harrachov (14 km), Špindlerův Mlýn (25 km), Jizerských hôr - Liberec (60 km) s Ještědom, ZOO alebo Aquaparkom Babylon.

Pohodlne dostupný je od nás tiež Slovenský raj alebo hlavné mesto Praha (120 km).

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Letiště název: (120 km)

Autobusové nádraží název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (2,5 km)

Stravovanie:


Restaurace popis:

Apartmán Stará Škola - Gastronómia ...


Súčasťou všetkých moderných apartmánov je plne vybavená kuchyňa, kde nájdete sklokeramickú dosku, mikrovlnnú rúru, chladničku, rýchlovarnú kanvicu a kompletný riad. Samozrejmosťou je priestranný a pohodlný jedálenský stôl. Na požiadanie pripravíme detskú jedálenský stoličku.
300 metrov od apartmánov sa nachádza obľúbená reštaurácia, kde je možné objednať polpenziu či večere.

Tridsať minút pohodlnej pešej chôdze zaberie cesta do horského strediska Vysoké nad Jizerou. Tu sa nachádza niekoľko reštaurácií.

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Tenisová hala, Sauna, Elektronické šipky, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
TV, Video , Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Wifi

Spoločenská miestnosť s barom, pípou a WC, miestnosť je variabilne prestaviteľná na konferenčná miestnosť a je vybavená stoly so stoličkami pre 18osob, TV + SAT, internet, plátno pre videoprojekciu.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 20)

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (19):


Apartmán Stará ŠkolaApartmán Stará ŠkolaApartmán Stará Škola
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com