sdílet Aparthotel Brokeš na Facebooku
Aparthotel Brokeš česká verze  Aparthotel Brokeš slovenská verzia  Aparthotel Brokeš english version  Aparthotel Brokeš deutsch version

Aparthotel Brokeš Lanškroun, Lanškroun ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Aparthotel Brokeš Lanškroun - ubytovanie v Lanškrouně..


Celkovo zrekonštruovanú budovu Aparthoteli Brokeš nájdete na okraji mesta Lanškrouna v údolí potoka Moravskej Sázavy, v známej prírodnej lokalite Sázavského údolia. Krátkodobé i dlhodobé ubytovanie je predovšetkým pre firemných zamestnancov pripravené v 5 moderne a útulne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením a vybavenou kuchyňou. Príjemné posedenie ponúka slnečná terasa. Pre všetkých hostí, ktorí prídu vlastným autom, je k dispozícii bezplatné parkovanie.
 

Aparthotel Brokeš Izby


Aparthotel Brokeš pripravil pre svojich hostí pohodlné ubytovanie v 5 izbách v zložení 1 tříůžkového, 1 čtyřůžkového a 3 dvojlôžkových. Izby sú vybavené televízorom s plochou obrazovkou a vybavenou kuchynkou. Kúpeľňa zahŕňa vaňu alebo sprchu, fén a bezplatné toaletné potreby. Všetky izby disponujú bezplatným bezdrôtovým internetovým pripojením. Ubytovanie je po dohovore umožnené aj malým domácim zvieratám.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
311

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, společná plně zařízená kuchyně, fén, WI-FI

Základní informace: bezbariérový prístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, bar, Nekuřácké prostredie

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Popis okolí: Aparthotel Brokeš Okolie

Aparthotel Brokeš nájdete na okraji mesta Lanškroun v podhorí Orlických hôr, ktorý tvorí bránu do známej prírodnej lokality Sázavského údolia. K výletu láka napríklad Chodník v oblakoch, rekreačné a lyžiarsky areál Dolní Morava alebo vodná nádrž Pastviny. K Bukové hore sa dostanete zhruba po 12 kilometroch.

Doporučená trasa bus: K autobusovej zastávke Albrechtice sa z Aparthoteli Brokeš dostanete cca po 560 metroch. Pri hoteli môžu vodiči zadarmo zaparkovať.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: Aparthotel Brokeš Lanškroun Gastronómia

Izby majú vo svojom vybavení kompletne zariadené kuchynky, v ktorých si môžu hostia pohodlne pripraviť stravovanie. V kuchynke nechýba okrem iného mikrovlnná rúra, chladnička, rýchlovarná kanvica a kávovar. Možnosť stravovania pre hostí Aparthoteli Brokeš zabezpečené v 5 minút vzdialenom motorestu.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12960 (AP 1/2 [2+0])1920 (AP 2/2 [4+0])2400 (AP 1/2 a 1/3 [5+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (16):


Aparthotel BrokešAparthotel BrokešAparthotel Brokeš
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com