sdílet Hotel Jehla na Facebooku
Hotel Jehla česká verze  Hotel Jehla slovenská verzia  Hotel Jehla english version  Hotel Jehla deutsch version

Hotel Jehla Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Jehla Žďár nad Sázavou Vysočina - ubytovanie na Vysočině...


Hotel Jehla - ubytovanie na Vysočine - ideálne miesto pre dovolenku a firemné akcie

Vitajte na stránkach hotela Ihla, Žďár nad Sázavou ...

Nachádzame sa uprostred ČR na Vysočine v jednej z najčistejších a najzdravších oblastí. Nájdete u nás ubytovanie, stravovanie, perfektné zázemie pre kongres, turistiku a šport. Sprostredkujeme športové a spoločenské vyžitie jednotlivcov i kolektívov. Zorganizujeme pre Vás výlety a turistické výstupy.
Pohodlné ubytovanie na Vysočine

Hotel Jehla ponúka ubytovanie v celkom 86 izbách vybavených sociálnym zariadením, TV a telefónom. Ubytovanie s kapacitou až 200 lôžok v jednolôžkových až dvojlôžkových izbách s prístelkou, dvojlôžkových apartmánoch LUX a rodinných apartmánoch.

Blízkosť diaľnice D1, lokalita takmer v srdci Českej republiky, nový kongresová sála pre takmer 200 osôb plne vybavený všetku audiovizuálnou technikou, doplnkové seminárne salóniky a učebne - to všetko predurčuje tento hotel pre zabezpečenie vášho školenia, semináre či kvalitné konferencie. Veľká zasadnutie, náročné konferencie a firemné eventy môžu využiť kongresové priestory v 50m blízkom kultúrnom dome s kapacitou až 1100 osôb.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový
680

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, kabelová televizia, minibar, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, umývadlo na izbe

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, pranie a žehlenie, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, garáže, parkovacia plocha v areáli, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 6

Nadmořská výška: 565 m./n.m.

Popis okolí: Hotel Jehla sa nachádza priamo v srdci Českomoravskej vrchoviny na okraji Žďári nad Sázavou v krajine Žďárských vrchov. Žďár nad Sázavou, jeho okolie a celé Žďárské vrchy sú atraktívne po celý rok, pre svoju ekologicky nenarušenú krajinu, ktorá ponúka nespočetné množstvo turistických možností, dostatok miest na kúpanie, rybolovu a predovšetkým výletom. Samotný Žďár nad Sázavou je preslávený radom architektonických pamiatok vytvorených Jánom Santinim Aichla. Najvýznamnejšou z nich je bezpochyby Pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého na Zelenej Hore, ktorá je pamiatkou UNESCO.

Tipy na výlet: Pripravili sme pre Vás ponuku jednodňových výletov po okolí do Žďárských vrchov, z ktorej si môžete vybrať pre spestrenie Vášho pobytu u nás.

Doporučená trasa auto: Příjezd autem od Brna: Dálnice D1, exit Velká Bíteš, přes Křižanov. Příjezd k hotelu: Stále po hlavní, směr centrum, po 2. světelné křižovatce odbočka vlevo k hotelu. Příjezd autem od Prahy: Dálnice D1, exit 119 Velký Beranov, přes Bohdalov. Příjezd k hotelu: Na 1. křižovatce doleva,směr centrum, za 2. světelnou křižovatkou odbočka vlevo k hotelu.

Dostupnost střediska:


Letiště název: (72 km)

Autobusové nádraží název: (500 m)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Stravovanie:


Restaurace popis: V našej hotelovej reštaurácii môžete stráviť príjemné chvíle pri obede či večeri, spoločenské alebo obchodné schôdzke, pracovnom rokovaní. K dispozícii Vám je naša reštaurácia, záhradka s obsluhou alebo veľká pivná záhradka.

Svadby, rauty, oslavy: Usporiadame pre Vás oslavy, rauty, firemné večierky, či svadobné hostiny v hotelových ale aj vo vašich priestoroch. Zabezpečíme hudobnú produkciu rôznych žánrov.

Restaurace: po-so 7.00 - 23.00 h. ne 9.30-22.30 h (počet míst 80)

Zahradní restaurace: (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (300m), Stolní tenis, Sportovná hala (500 m), Tělocvična (500 m), Fittness (100 m), Tenisová hala (100 m), Tenisové kurty, Jízda na koni , Squash (100 m), Bazén krytý (500 m), Volejbalové hřiště, Fotbalové hřiště (700 m), Hokejový stadion (700 m), Strelnica (1500 m), Solárium, Golf (25 km), Stredisko zimných sportov, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

Náš hotel je zapojen do projektu „cyklisté vítáni"
Sportovní hala na míčové sporty. Přímo za hotelem vede cykloturistická stezka a je zde dětský areál. V okolí se nachází bezpočet sportovních zařízení:

A mnoho jiných příležitostí k letnímu i zimnímu sportování, které pro Vás rádi zajistíme.

Cyklo a pěší turistika: Prodej cyklistických map v hotelové recepci. Velké množství značených cyklotras různých stupňů obtížnosti, např.:

Santiniho trasa: malebným krajem s lidovými stavbami a tradicemi, hlubokými lesy kolem skal do zámku Žďáru, místy slavné tradice lyžařského sportu.



Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, Pódium, Video , CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Řečnický pult, Zabudované promítací plátno, Ozvučení, DVD přehrávač, Šatna, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Touch screen, Bezdrátové mikrofony

Kongresové centrum: Pre Vaše konferencie, firemné akcie, rauty, oslavy, výstavy, školenia alebo semináre Vám ponúkame kapacitu až 199 osôb v novom kongresovom centre plne vybavenom modernou audio a video technikou. Od februára 2009 k dispozícii ďalší malý sála až pre 60 osôb na prízemí. Možnosť občerstvenia a stravovania na sále. Súčasťou hlavnej kongresové haly sú aj salóniky a seminárne miestnosti.

Pre školenia a semináre v kongresovom centre ponúkame 9 seminárnych miestností. 3 veľké (25 miest) rozmery 6,6 mx 7,5 m 6 menších (15 miest) rozmery 3,5 m x 4,8 m V kongresovom centre je k dispozícii prezentačná technika (tabuľa s príslušenstvom, flipcharty, premietacie plátno, audio / video, HI-FI). Kongresové centrum je vhodné pre organizovanie školení a vzdelávacích kurzov.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 hlavní kongresový sál (počet míst 199)

salónek č. 1 Velký salonek (počet míst 35)

salónek č. 2 Malý salonek (počet míst 12)

salónek č. 3 Kulatý salonek (počet míst 20)

zasedací místnost č. 1 učebna 338 & 339 (počet míst 10)

zasedací místnost č. 2 učebna 438 & 439 (počet míst 10)

zasedací místnost č. 3 učebna 538 & 539 (počet míst 10)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlka
1.12-31.129451350405


Měna: CZK

Cena polopenze: 120,-Czk
Cena plné penze: 260,-Czk
Ceny zahrnují:

Fotogaléria (10):


Hotel JehlaHotel JehlaHotel Jehla
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com