sdílet Hotel Panská Zahrada na Facebooku
Hotel Panská Zahrada česká verze  Hotel Panská Zahrada slovenská verzia  Hotel Panská Zahrada english version  Hotel Panská Zahrada deutsch version

Hotel Panská Zahrada Dobřichovice, Dobřichovice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Panská Záhrada Dobřichovice - ubytovanie v Dobřichoviciach ..


Moderne zrekonštruovaná budova štvorhviezdičkového Hotela Panská Záhrada stojí na brehu Berounky v Dobřichoviciach. Disponuje maximálnou kapacitou 23 izieb, medzi ktoré patrí aj svadobný apartmán s privátne strešnou terasou. Súčasťou hotela je štýlová reštaurácia, ktorá v letnom období ponúka príjemné posedenie na záhradke. K dispozícii sú tiež 4 konferenčné salóniky. Ak chcete stráviť aktívnu dovolenku, v hoteli si môžete zapožičať elektrická aj trekové bicykle. Po športových výkonoch si oddýchnete vo wellness centre s bazénom, saunou a vírivkou. V hoteli je zadarmo k dispozícii bezdrôtové pripojenie k internetu. Hotel zadarmo ponúka súkromná podzemné garážové státie a ďalšie parkovacie miesta pred budovou.
 

Hotel Panská Záhrada Izby


Hostia Hotela Panská Záhrada sa môžu ubytovať v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách. K dispozícii je tiež svadobný apartmán s vlastnou strešnou terasou či rodinné izby s propojitelnými spálňami. Súčasťou vybavenia všetkých izieb je vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušičom vlasov, uteráky a hotelovou kozmetikou. V izbách je k dispozícii televízia so satelitným príjmom, klimatizácia, trezor, minibar a bezdrôtové pripojenie k internetu. Niektoré z izieb majú tiež priamy vstup na súkromné ​​predzáhradky. Relaxovať môžu hostia vo wellness centre, kde nájdu dvanásťmetrový bazén, saunu a vírivku. Súčasťou priestorov sú tiež 4 moderné rokovací salóniky s kapacitou až 140 osôb.
 

Hotel Panská Záhrada Dostupnosť


Hotel Panská Záhrada sa nachádza v centre Dobřichovice, neďaleko zámku a rieky Berounky. Autobusová zastávka je vzdialená menej ako 5 minút chôdze od hotela. Vlakovú stanicu nájdeme 1,5 kilometra východne odtiaľ. Hostia pricestuje do hotela autom môžu zdarma využiť súkromného garážového státia či parkovisko pred budovou.

Typy pokojů


Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, bar, reštaurácia

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Hotelové wellness je univerzálny relaxačnou zónou pre hostí hotela, či návštevníkov zvonku. Zahŕňa dvanásťmetrový bazén a zvláštne spa časť so saunou a vírivkou. Bazén i saunu možno používať nezávisle na sebe. Hoteloví hostia majú 50% zľavu.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravovanie:

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.1218002000


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (21):


Hotel Panská ZahradaHotel Panská ZahradaHotel Panská Zahrada
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com