sdílet Hotel Termál na Facebooku
Hotel Termál česká verze  Hotel Termál slovenská verzia  Hotel Termál english version  Hotel Termál deutsch version

Hotel Termál Vyhne, Vyhne ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Termál Vyhne svojou širokou ponukou služieb a neopakovateľnou atmosférou ponúka skvelé podmienky pre strávenie rodinnej dovolenky či relaxačného pobytu s priateľmi. Komfortné ubytovanie je pre hostí pripravené v 33 príjemne zariadených izbách a 3 priestranných apartmánoch. V hoteli sa nachádza niekoľko technicky vybavených konferenčných priestorov vrátane Foyé, ktoré možno využiť pre organizovanie kongresov či rôznych seminárov. Po náročnom dni môžete využiť služby moderného hotelového wellness centra. Recepcia je so svojimi kvalitnými službami v prevádzke non stop. Samozrejmosťou je možnosť využitia hotelového parkoviska.

Hotel Termál Vyhne Izby: Hotel ponúka kvalitné služby a komfortné ubytovanie ako pre individuálneho klienta, tak pre firemnú klientelu. K dispozícii sú 2 apartmány s obývacou izbou, 1 rodinný apartmán, 2 jednolôžkové izby, 28 dvojposteľových izieb a 1 bezbariérová izba. Väčšina izieb má balkón. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a sociálnym zariadením. Ďalej disponujú pohodlným nábytkom, televízorom so satelitným príjmom a bezplatným bezdrôtovým internetovým pripojením.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
2283141

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, bar, fitness, parkovanie zdarma

Popis okolí: Hotel Termál Okolie: Obľúbený wellness a kongres hotel Termál sídli v nádhernom prostredí banskoštiavnického vrchu, v malebnej obci Vyhne. Priamo v hoteli môžete využiť moderné wellness centrum s bazénom s jedinečnou termálnou vodou, jacuzzi, saunami či teppidáriem. Aquapark Vodný Raj stojí len 300 metrov od hotela a ponúka fitness, aerobic, squash, bowling a tenis.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: V príjemnej zrekonštruované reštaurácii s 80 miestami si môžete pochutnať na gurmánskych špecialitách z jedál tradičnej regionálnej a medzinárodnej kuchyne. Jedlá pripravované z prvotriednych a čerstvých surovín, pamätané je aj na deti a hostí s diétou. Reštaurácie a salónik sú ideálnymi priestormi pre organizovanie svadby, firemných a súkromných osláv. Chuti na dobrý nápoj poslúži aj letná terasa či Lobby bar.

Restaurace: (počet míst 80)

Služby:



Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Ozvučení, Promítací plátno, Flipchart

Hotel Termál má po rekonštrukcii v roku 2011 samostatné kongresové centrum. Je oddelené a uzavreté od ostatných prevádzkových priestorov a je vybavené modernou a kompletnou didaktickou technikou – plátnom, dataprojektorom, TV, flipchartom,ozvučením, wi-fi.

Kongresová miestnosť č. 1 (K1) – ideálny priestor pre menšie skupiny. Možnosť rokovania aj za okrúhlym alebo oválnym stolom vytvára príjemnú atmosféru aj pre neformálne stretnutia.

Kongresová miestnosť č. 2 (K2)– svojou plochou 140 m2 a priemernou kapacitou 80 miest poskytuje možnosti pre variabilné sedenie pri školeniach, workshopoch, ale aj pre spoločenské akcie. Otvorení m deliacej steny so susediacou á la carte reštauráciou sa priestor kongresky zväčší o ďalších 50 m2 a celková kapacita o ďalších min. 20 miest. Je obľúbeným miestom pre konanie svadieb alebo slávnostných spoločenských akcií banketovým spôsobom.

Kongresová miestnosť č. 3 (K3) – je plochou i kapacitou analogická ako K2, avšak celoplošným parketom je vhodná najmä na akcie rôznych typov cvičení alebo tanečných workshopov. Je samozrejme k dispozícii aj pre animačné programy, stolný tenis, rôzne hry, ale aj školenia alebo spoločenské akcie.

Foyér pri K1 a K2 je priestranným rozptylovým priestorom, foyér pri K3 poskytuje možnosti na relax – stolný tenis, biliard, stolný futbal alebo hokej.

V rámci teambuildingových akcií ponúkame našim klientom okrem kvalitných hotelových a wellness služieb aj ďalšie možnosti. Organizovanie hudobnej produkcie v hoteli, zážitkovú gastronómiu, rôzne animácie, moderátorov, športové aktivity - tenis, bowling a squash vo Vodnom raji, exkurzie do pivovaru Steiger a mnoho iných atrakcií a športových aktivít


Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.1263832693 - 96148 (suita)


Měna: Eur

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: V cene nie je zahrnutý miestny poplatok obci 0,70 € na osobu a noc. V cene ubytovania sú zahrnuté raňajky formou bufetov a dvojhodinový vstup do wellness. Parkovanie (parkovisko s kamerovým systémom) je zdarma. Wi-fi pripojenie v celom hoteli zdarma.

Fotogaléria (27):


Hotel TermálHotel TermálHotel Termál
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com