sdílet RUBY BLUE HOTEL na Facebooku
RUBY BLUE HOTEL česká verze  RUBY BLUE HOTEL slovenská verzia  RUBY BLUE HOTEL english version  RUBY BLUE HOTEL deutsch version

RUBY BLUE HOTEL Ostrava, Ostrava ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


RUBY BLUE HOTEL Ostrava - ubytovanie v Ostrave Stodolní ulica...

Hotel Ruby Blue sa nachádza v centre mesta, dobre prístupný a bezpečný, s atmosféru COOL designed HOTEL. RUBY BLUE ponúka komfortné ubytovanie v príjemnom štvorhviezdičkovom štandarde ku krátko-i dlohodobému pobytu. Izby sú vybavené s vaňou, vrátane SAT TV-LCD, pripojenie WiFi / LAN interentu, minibar, trezor, klimatizácia-chladenie s ind. ovládaním teplôt, kartové bezpečnostné zámky. Hotelový bar a night restaurant ponúka steakové špeciality a druhy obľúbených nápojov a drinkov ..

RUBY BLUE HOTEL - ubytovanie: Hotelové izby i apartmány majú zabudovanú vzduchotechniku, vďaka ktorej majú hostia, aj cez zatvorené okná, na izbách stále čerstvý vzduch. Na južnú stranu orientované izby aj apartmány majú okná Hotelové izby aj apartmány majú zabudovanú vzduchotechniku, vďaka ktorej majú hostia, aj cez s vonkajšími žalúziami a sú kompletne klimatizované. Vo 4. poschodí je izba s bezbariérovým prístupom a vybavením pre invalidných hostí.

Vzhľadom k polohe nášho hotela priamo v centre Ostravy majú naši hostia k dispozícii širokú ponuku služieb maximálne niekoľko minút chôdze od hotela. Golfový trenažér, krytý bazén a saunu, Sliezsko-ostravský hrad ponúkajúce pestrý kultúrny program, mestská divadla atď (podrobná ponuka je k dispozícii na izbách).

RUBY BLUE HOTEL je ľahko dostupný autom s možnosťou parkovania na veľkom parkovisku priamo pred hotelom. Na blízkej Nádražní ulici je umožnené pohodlné spojenie mestskou hromadnou dopravou (zastávka vzdialená 100m od hotela) s vlakovou stanicou Ostrava hlavné nádražie a Ostrava - Svinov. Priamo na Stodolní ulici je novo vytvorená vlaková zastávka.

RUBY BLUE HOTEL je umiestnený v samotnom centre zábavy na Stodolní ulici. Než sa vrhnete do víru zábavy, vypravte sa na Slezkoostravský hrad pešo cez výstaviska Čierna lúka a lávku pre peších cez rieku Ostravici. Za štvrť hodinky budete na mieste, kde je každoročne koná festival Colours of Ostrava, uprostred krásneho lesoparku, kúsok od Ostravskej ZOO. Cestou naspäť nezabudnite navštíviť MINIUNI svet miniatúr.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
111231

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, DVD, pripojenie internetu, sat, minibar, detská postieľka k dispozícii

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, izbový servis, pranie a žehlenie, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 5

Popis okolí:

Hotel je ľahko dostupný autom s možnosťou parkovania na veľkom parkovisku priamo pred hotelom. Na blízkej Nádražní ulici je umožnené pohodlné spojenie mestskou hromadnou dopravou (zastávka vzdialená 100m od hotela) s vlakovou stanicou Ostrava hlavní nádraží a Ostrava - Svinov. Priamo na Stodolní ulici je novo vytvorená vlaková zastávka.



Tipy na výlet: ZÁBAVA: Hotel RUBY BLUE je umiestnený v samotnom centre zábavy na Stodolní ulici. Než sa vrhnete do víru zábavy, vypravte sa na Slezkoostravský hrad pešo cez výstaviska Čierna lúka a lávku pre peších cez rieku Ostravici. Za štvrť hodinky budete na mieste, kde je každoročne poriadaný festival Colours of Ostrava, uprostred krásneho lesoparku, kúsok od Ostravskej ZOO. Cestou naspäť nezabudnite navštíviť MINIUNI svet miniatúr. Colours of Ostrava, ZOO Ostrava, Slezskoostravský hrad, Svet miniatúr Ostrava

Doporučená trasa auto: Příjezd od Prahy, Olomouce, Vídně a z letiště Leoše Janáčka Ostrava – Mošnov. Vzdálenost z letiště je 21 km. - E 462 do Příboru, dále č. 58, směr Ostrava – centrum - E 462 do Frýdku – Místku, dále č. 56, Ostrava – centrum

Dostupnost střediska:


Centrum název: ano

Vlaková zastávka název: (200 m)

Letiště název: (21 km)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (200 m)

Zastávka MDH: (100 m)

Zastávka tramvaj: (100 m)

Obchod: (100 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Reštaurácia Ruby Blue sa rozprestiera na troch podlažiach, spojených vzdušným interiérovým schodiskom a je vyhlásená vynikajúcou kuchyňou. Na Vaše prianie zaistíme raňajky priamo na izbu. Reštaurácia disponuje 150 miestami a je plne klimatizovaná.

Reštaurácia hotela RUBY BLUE ponúka výbornú kuchyňu. Ponúkame organizovanie firemných akcií a večierkov, prezentácie nových výrobkov, tlačové konferencie, svadby a rauty na najvyššej úrovni.

Restaurace: otevřeno - 7.00 - 02.00 hod (počet míst 150)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (200 m), Fittness (500 m), Tenisová hala (500 m), Tenisové kurty (500 m), Bazén venkovní (500 m), Bazén krytý (500 m), Sauna (500 m), Golfový trenažér (500 m)
GOLF: Golf je dnes nielen športom, ale aj spôsobom života a životnou filozofiou. Golfové ihriská sú v krásnom prostredí a ich relaxačné atmosféra je ideálnym miestom pre uskutočňovanie neformálnych stretnutí. Príjemne strávený deň v prírode na skvele pripravených greenoch - to sú golfové ihriská v okolí Ostravy.

GOLF COURSES: Prosper Golf Club Čeladná, Ostravice Golf Club, Ropice Golf Club, Park Golf Club Ostrava Šilheřovice, Kravaře Castle Golf Club, INDOOR CENTRES, Silesian-Ostrava Golf Club, Ostrava Golf Club

FITNESS: Môžete cvičiť pre formu, postavu, pre správnu kondíciu, hmotnosť, zdravie a vitalitu, alebo len pre dobrý pocit. Do optimálneho stavu sa dostanete vďaka atraktívnemu prostrediu, v ktorom sa môžete stretnúť s vybavením vysoko kvalitných svetových značiek. Počas posledných rokov prešla fitnesscentra GYM-frappé rad špičkových športovcov a známych osobností.

Novinka: Plávanie k cvičeniu zdarma v najväčšom Aqua centre v Ostrave, 50 m bazén
Novinka: Parný kúpeľ po cvičení zadarmo. Jediné fitnes centrum v Ostrave, ktoré ponúka túto službu zadarmo

Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Flipchart

TECHNICKÉ VYBAVENIE: Dataprojektor 2000 Kč / deň, Premietacie plátno 350 Kč / deň, Flipchart + papiere 150 Sk / deň, WiFi 3072 kbit / s zdarma, TV + DVD prehrávač zadarmo

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.121490-20001490-23001200-2300 (pokoj/room Comfort - 1 osoba/person)1500-2500 (pokoj/room Comfort 2 osoby/person)2500-3000 (Apartment 2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (9):


RUBY BLUE HOTELRUBY BLUE HOTELRUBY BLUE HOTEL
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com