sdílet Hotel Bristol na Facebooku
Hotel Bristol česká verze  Hotel Bristol slovenská verzia  Hotel Bristol english version  Hotel Bristol deutsch version

Hotel Bristol Karlovy Vary, Karlovy Vary ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Bristol Karlovy Vary - BRISTOL GROUP - ubytovanie a kúpeľné pobyty v Karlových Varoch ...


Pod názvom Bristol Group sa skrýva skupina hotelových zariadení, ktorá patrí k najznámejším a najnavštevovanejším v kúpeľnom meste Karlových Varoch. Tvoria ju dva základné rezorty, vzájomne odlišné svojou polohou. Dlhoročnú tradíciu a najmä bohatú históriu nášho kúpeľného rezortu možno vnímať aj uvidieť na každom kroku, pretože múrmi budov Bristol Group prestupujú dejiny. Kladieme si za cieľ skĺbiť kúzlo a nostalgiu starých čias so súčasnými trendmi a moderným prístupom.

O HOTELI BRISTOL v Karlových Vary: Hotel Bristol sa nachádza v Sadové ulici neďaleko od Sadové kolonády a svojim hosťom ponúka ubytovnání v 36-izbách. Strešné koridor v plne vybavenom kúpeľnom dome vás zavedie do krásneho prostredia anglického parku, rovnako ako do ostatných hotelových zariadení Bristol Royal.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - vybavenie hotela: Hotel disponuje dvoma výťahmi, recepciou so zmenárňou, balneoprevádzkou, ordinácií lekára, 24-hodinovou službou zdravotné sestry, časováním procedúr, biochemickú laboratórií a EKG.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytovanie:

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytovanie - jednolôžková izba: Izba určený len pre jednu osobu. Vybavenie: posteľ 100x200cm, televízor s Pay TV servisom a satelitnými programami, telefón s priamou voľbou, bezplatné pripojenie k internetu, trezor, chladnička s minibarom, kúpeľňa s vaňou a toaletou, sušič vlasov, papuče a župan, kozmetická sada, balkón.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytovanie - dvojlôžková izba: Izba určený len pre 2 osoby bez možnosti prístelky. Vybavenie: posteľ 200x200cm (na žiadosť možné rozdelenie na dve samostatné lôžka), televízor s Pay TV servisom a satelitnými programami, telefón s priamou voľbou, bezplatné pripojenie k internetu, trezor, chladnička s minibarom, kúpeľňa s vaňou a toaletou, sušič vlasov, papuče a župan, kozmetická sada, balkón.

Hotel Bristol - Karlovy Vary - ubytovanie - apartmán: Dve oddelené miestnosti - obývacia izba a spálňa s možnosťou prístelky. Vybavenie: posteľ 200x200cm (na žiadosť možné rozdelenie na dve samostatné lôžka), televízor s Pay TV servisom a satelitnými programami, telefón s priamou voľbou, bezplatné pripojenie k internetu, trezor, chladnička s minibarom, miska s čerstvým ovocím (iba v deň príchodu) , kúpeľňa s vaňou, toaletou a bidetom, sušič vlasov, papuče a župan, kozmetická sada, balkón.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
8167

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, kabelová televizia, pripojenie internetu, sat, minibar, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: výťah, pranie a žehlenie, zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 4

Tipy na výlet: Nielen Karlovy Vary, ale aj Karlovarský kraj ponúka nespočetné množstvo možností pre efektívne využitie voľného času. Exkurzie po mestách v Českej republike alebo za hranicami nášho štátu je možné zakúpiť priamo na recepciách Bristol Group. Tu vám poradia a pomôžu vybrať výlety, exkurzie a prehliadky podľa vašich záľub a záujmov.

Rýchly výber exkurzií: Prahа | Večerné Mariánské Lázně | Františkovy Kúpele a prehliadka stredovekého mesta Chebu | Zámok Chyše | Plzeň - Pivovarský závod Plzeňský Prazdroj | Hrad Karlštejn | Zámok Konopiště | Český Krumlov | Hrad Křivoklát a Konepruské jaskyne | Zámok Hluboká nad Vltavou | Zámok Orlík | Kutná Hora | Drážďany | Viedeň (dvojdňovej exkurzie) | Mníchov | Regensburg | Norimberg

Dostupnost střediska:


Letiště název: Karlovy Vary (4 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)


Vlakové nádraží název: (1,5 km)

Zastávka MDH: (20 m)

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Kúpeľná & WELLNES LIEČBA

História kúpeľnej liečby: Nejstarší dochované pojednanie o karlovarských prameňoch a kúpeľnej liečbe napísal roku 1522 lekár Václav Payer z Lokťa. O celých dvesto rokov neskôr, roku 1722, zaviedol dr. David Becher nové liečebné metódy. Určil základné chemické zložky karlovarskej vody, zdôraznil význam kysličníka uhličitého v minerálnych prameňoch, odporučil podávanie liečivých vôd priamo u výverov a podstatne znížil dávkovanie vôd pri pitnej kúre. Do liečebného programu navyše zaradil diéty a prechádzky v prírode. Základom karlovarskej kúpeľnej liečby však naďalej zostávajú pitnej kúry horúcich minerálnych prameňov. Okrem nich sa používajú aj klasické vodoliečebné procedúry, kúpele a moderné liečebné metódy. Karlovarské termy tryskajú z hĺbky až 2000 metrov az ich usadenín sa tvorí žriedlovej kameň - vřídlovec.

Komplexná kúpeľná starostlivosť
vstupná lekárska prehliadka
predpis pitnej kúry
kontrolné lekárske vyšetrenie (podľa zdravotného stavu pacienta, najmenej 1x týždenne)
laboratórne vyšetrenia
EKG
2 až 3 procedúry denne podľa odporúčania lekára (max. 17 procedúr týždenne)
diétne stravovanie
voľný vstup do bazéna
záverečná lekárska prehliadka
záverečná správa

Lázeňské služby: Lázeňský hotel / dům, Lázně

Procedury léčení: Pitný režim, Oxygenoterapia, Inhalácia, Elektroliečba, Magnetoterapia, Laseroterapia, Liečebný telocvik, Vírivé kúpeľe, Masáže, Reflexné masáže, Prírodný termálny kúpež, Pitné kúry, Vodoliečba, Prírodný uhličitý kúpež

Vyšetřovací výkony: Vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, Kontrolné lekárske vyšetrenie, EKG

Přírodní léčivé zdroje: Vody uhličité, Vody termálne

Léčba nemocí indikace: Onkologické, Tráviace ústrojenstvo, Poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, Obezity a nadváhy, Cukrovka - Diabetes melitus, Artritída, Pečene a žlčníka

Ostatní druhy léčby: Spánok, Relaxačné prechádzky

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotel Bristol - Karlovy Vary - REŠTAURÁCIA A STRAVOVANIE: Neoddeliteľnou súčasťou kúpeľnej liečby je správne stravovanie a diétny režim pacientov. Ten stanovuje lekár na základe kúpeľného diétneho systému. Na výber vhodných jedál dohliada diétna sestra, ktorá je pacientom denne k dispozícii a môžu s ňou konzultovať všetko potrebné.

Kuchyňa ponúka celý rad pokrmov so základnými i špeciálnymi diétami. V komfortne zariadené reštaurácii sa podávajú raňajky formou rautových stolov, obedy a večere potom formou ponukových stolov, kedy si teplé pokrmy hostia objednávajú priamo zo špeciálnych jedálnych lístkov. Pre dodržanie celodenného pitného režimu sú k dispozícii rôzne druhy vôd, džúsov a čajov.

Ak k chutnému pokrmu preferujete pohárik dobrého vína, môžete si vybrať zo širokej ponuky najkvalitnejších tuzemských i zahraničných vín.

REŠTAURÁCIE A STRAVOVANIE - Reštaurácia Palace: Štýlová reštaurácia Bristol Palace disponuje dvoma salóniky - Club a Moser - a jej celková kapacita je 282 miest. Špeciálne menu diétne kuchyne, menu pre každú príležitosť aj ponuka à la carte - to všetko ponúkame našim hosťom. Nádherný výhľad na centrum mesta ešte viac umocňuje romantické posedenie pri dobrom jedle a pití.

Kaviareň Palace: Kaviareň Palace s kapacitou 30 miest ponúka okrem rôznych druhov kvalitnej kávy a čajov tiež alkoholické aj nealkoholické nápoje. Navyše si tu pochutnáte na výborných a denne čerstvých múčnikoch.

Restaurace: (počet míst 24)

Kavárna: (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Fittness, Bazén krytý, Whirpool

Konferenčný salónik Bristol Royal: Konferenčný salónik Bristol Royal je ideálnym miestom pre konanie prednášok, školení, seminárov, workshopov, tlačových konferencií a prezentačných akcií menšieho rozsahu. Nachádza sa v 5. poschodí hotela Bristol a disponuje maximálnou kapacitou 30 miest. Jedná sa o ďalší priestor s priamou väzbou na stravovacie služby.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 30)

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (18):


Hotel BristolHotel BristolHotel Bristol
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com