sdílet Penzión Mezilesí na Facebooku
Penzión Mezilesí česká verze  Penzión Mezilesí slovenská verzia  Penzión Mezilesí english version  Penzión Mezilesí deutsch version

Penzión Mezilesí Čížkrajice, Čížkrajice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Mezilesí Čížkrajice - Novohradské a Slepačie hory - ubytovanie v južných čechách ..


Penzión Mezilesí nájdete v malebnej dedinke Mezilesí u Čížkrajice v Juhočeskom kraji, v krásnej prírode Novohradských a slepačích hôr. Pohodlné ubytovanie je pre rodiny s deťmi či skupinu priateľov pripravené v 5 útulne zariadených apartmánoch s vlastnou kúpeľňou, dvoma spálňami a vybaveným kuchynským kútom. Príjemné posedenie ponúka záhrada s detským ihriskom. Tešiť sa môžete aj na kúpanie v letnom bazéne. K dispozícii je tiež krčmička, spoločenská miestnosť a veľká sála so 120 miestami, pódiom a parketom, ktorý možno využiť na organizovanie svadieb, firemných akcií či k cvičeniu. Parkovanie vozidiel je vodičom umožnené zdarma priamo pri objekte.
 

Penzion Mezilesí Izby..


Penzión Mezilesí pripravil pre svojich hostí pohodlné ubytovanie v 5 štvorlôžkových a päťlôžkových apartmánoch. Jeden štvorlôžkový apartmán je bezbariérový a v dvoch možno pripraviť prístelku. Súčasťou základného vybavenie všetkých apartmánov je kuchynský kút, dve spálne a kúpeľňa so sprchovacím kútom a sociálne zariadenie. Je samozrejmosťou, že vo všetkých nájdete televíziu so satelitným príjmom, pohodlný nábytok a bezdrôtový prístup k internetu zadarmo. K dispozícii je aj úschovňa bicyklov. Zahrať si môžete stolný tenis či zapožičať postieľku a detskú stoličku.

Typy pokojů
4 lůžkový5 lůžkový
23

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, WI-FI

Základní informace: bezbariérový prístup, Informační služba, úschovňa bicyklov, parkovacia plocha v areáli, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, reštaurácia, Nekuřácké prostredie

Popis okolí:


Penzión Mezilesí Okolie


Dedinku Mezilesí nájdete pri obci Čížkrajice v južných Čechách, v pokojnom prostredí Novohradských a slepačích hôr. Okolitá krajina láka k peším aj cyklistickým výletom. K návšteve pozýva okrem iného 3,2 kilometra vzdialená tvrz Žumberk, tvrz Cuknštejn, 10 kilometrov vzdialený Novohradský hrad, Buškův hamr či 9 kilometrov vzdialená národnú prírodnú pamiatku Terčino údolia.

Doporučená trasa bus: Autobusová zastávka je od Penziónu Mezilesí vzdialená cca 250 metrov. Pre všetkých hostí, ktorí prídu vlastným autom, je k dispozícii bezplatné parkovanie.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (250 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Penzión Mezilesí Gastronómia:


Každé ráno sa v Penzióne Mezilesí podáva chutí raňajky formou bufetových stolov. Na požiadanie je možné zariadiť polpenziu či plnú penziu. V krčmičke si môžete natočiť pivo. Tešiť sa môžete aj na grilovanie.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Cyklotrasy

Kongresové služby:
Telefon, Pódium, TV, Připojeni internetu, Taneční parket

Penzión Mezilesí je vhodné hlavne pre skupiny priateľov (20+) - prenajatie celého areálu, či rodiny s deťmi, svadby, firemné akcie, športy - využitie parketu na sále, oslavy, možnosť polpenzie alebo plnej penzie, výhody prenajatie celého penziónu pre skupiny.

ČO U NÁS NÁJDETE?

Peknú krčmičku sa "samotočem" a pivo Budvar, ale aj iné. Súčasťou je klubovňa s krbom a veľká sála s parketom a pódiom. Vonkajšie posedenie je v uzavretom dvore s bazénom, lehátkami a záhradou. Vaše deti si určite obľúbia hojdačky so šmýkačkou a pieskovisko.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12on/in 500on/in 720on/in 900on/in 1100on/in 1300on/in 1100 (Apartmán č.1 čtyřlůžkový [4+0])on/in 1300 (Apartmán č.2 pětilůžkový [5+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Ceny zahŕňajú ubytovanie a turistické poplatky za izbu / noc. Pobyt s dĺžkou 1 noc - príplatok 20%, 7 a viac nocí - zľava 10%

Fotogaléria (13):


Penzión MezilesíPenzión MezilesíPenzión Mezilesí
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com