sdílet Penzion Pod Hradem na Facebooku
Penzion Pod Hradem česká verze  Penzion Pod Hradem slovenská verzia  Penzion Pod Hradem english version  Penzion Pod Hradem deutsch version

Penzion Pod Hradem Potštejn, Potštejn ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Pod Hradom Potštejn - ubytovanie v Potstejn v penzióne pod Hradom ..


Penzión Pod Hradom nájdete v obci Potštejn priamo pod zrúcaninou známeho stredovekého hradu, v krásnej krajine podhorí Orlických hôr. V druhom poschodí domu sú k pohodlnému ubytovanie pripravené 4 priestranné, štýlovo zariadené apartmány vhodné na ubytovanie rodín s deťmi či skupinky priateľov. V prízemí je hosťom k dispozícii spoločenská miestnosť s krbom a plne vybavená kuchyňa. Príjemný odpočinok a relaxáciu ponúka rozľahlá udržiavaná záhrada s detským ihriskom, posedením a vyhrievaným bazénom. Tešiť sa môžete aj na grilovanie na viacúčelovom zastrešenom grile s udiarňou. Vodiči iste uvítajú možnosť parkovania zadarmo priamo pri objekte.
 

Penzión Pod Hradom Izby


Penzión Pod Hradom pripravil pre svojich hostí pohodlné ubytovanie v 4 priestranných apartmánoch s oddelenými či manželskými lôžkami. K dispozícii je aj prístelok. Súčasťou základného zariadenia apartmánov je kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a sociálne zariadenie. Samozrejmosťou je televízia so satelitným príjmom, pohodlný nábytok a bezdrôtový prístup k internetu zadarmo. Domáci maznáčik nie je povolený. Penzión ponúka veľký areál pre šport a zábavu.


Penzión Pod Hradom Ďalšie informácie ..


Veľkú uzavretú záhradu na pozemku nášho Penziónu môžete využiť pre spoločné hry s deťmi, alebo len v pokoji odpočívať a ponechať deti samostatne a v bezpečí.
 

Penzión ponúka:


- veľkú oplotenú záhradu s množstvom zaujímavých zákutí pre detské dobrodružstvá a rôzne hry;
- detský kútik: domček (hračky, hry), pieskovisko, trampolína, hojdačky ap .;
- vyhrievaný bazén so slanou vodou a vodnými atrakciami;
- stôl na stolný tenis a rozsiahly trávnatý pozemok pre futbal a iné hry.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, spoločná plne zariadená kuchyňa, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, WI-FI, bar, gril

Popis okolí:


Penzión Pod Hradom Okolie ..


Potštejn sídli v Královohradeckom kraji v okrese Rychnov nad Kněžnou, na oboch brehoch Divoké Orlice. V obci uvidíte dochované vily z konca 19. storočia aj stavby zrubových domov ľudového charakteru. K návšteve pozýva okrem iného hrad Potštejn, zámok Potštejn, rozhľadňa Vrbice v Orlických horách, zrúcanina hradu Valešová či niekoľko prístupných vojenských pevností.

Tipy na výlet:


Penzion Pod Hradem Zábava a aktivity ..


Počas teplých dní určite hostia privítajú kúpeľ vo vonkajšom bazéne penziónu. V areáli penziónu sa nachádza záhrada. V okolí penziónu sa nachádza niekoľko cyklistických chodníkov. V budove penziónu nájdete úschovňu bicyklov. Penzión ponúka služby požičovne bicyklov. Vyberte si z množstva turistických trás v okolí pre perfektný výlet. Deti sa môžu zabaviť v detskom bazéne alebo v zábavnej zóne. Priamo pri penzióne sa nachádza detské ihrisko pre najmenších návštevníkov.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (400 m)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Penzión Pod Hradom Gastronómia ..


V prízemí Penzióne Pod Hradom sa nachádza plne vybavená kuchyňa s možnosťou prípravy občerstvenia podľa svojej chuti. Každé ráno sa môžete tešiť na skvelú raňajkách podávanú formou bufetových stolov. Ďalšie možnosti stravovania ponúkajú reštaurácie v okolí.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový
1.1-31.12od/in 690od/in 990od/in 1190


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (12):


Penzion Pod HrademPenzion Pod HrademPenzion Pod Hradem
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com