sdílet Penzión Signum Laudis na Facebooku
Penzión Signum Laudis česká verze  Penzión Signum Laudis slovenská verzia  Penzión Signum Laudis english version  Penzión Signum Laudis deutsch version

Penzión Signum Laudis Velké Hamry, Velké Hamry ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzión Signum Laudis Velké Hamry Jizerské Hory - ubytovanie v Jizerských Horách vo Veľkých Hámre ..


V penzióne Signum Laudis budete ako u najlepších priateľov , ktorí Vám požičia na pobyt svoj ​​báječný byt s komorníkom plus ... Nie je dôležité , kde ste v prípade pohody , slniečka a bezvetrie . To Vám bude bezpochyby dobre všade . Dôležitejšie však je , ako si pobyt užijete pri nepriazni počasia . V tejto kategórii sme my excelentné . U nás Vám bude príjemne i pri permanentnom tornáde .

Ponuka pobytu v jedinom penzióne autentickej architektúry zlatej doby prvorepublikových víl . Penzión Signum Laudis vznikol kompletnou , citlivú a nákladnou rekonštrukciou najkrajšie vily Jizerských hôr . Vila je umiestnená na kraji centrálnej časti mesta Velké Hamry , odkiaľ je do všetkých zaujímavých a potrebných miest blízko, s identifikáciou GPS : S - 50/42/51.96 V - 15/18/55.30 . Velké Hamry sú súčasťou dnes už v podstate súmestie Plavy - Velké Hamry - Tanvald - Smrzovka - Desná .

Penzión Signum Laudis má štyri podlažia s piatimi priestrannými apartmánmi 1 +1 , 2 x 2 +1 , 2 x 3 +1 . Celkom 22 lôžok nadštandardného ubytovania . V prízemí je každému k dispozícii sauna pre 6 osôb , stolové spoločenské hry , malá knižnica a biliard . Parkovisko pre dostatočný počet áut je na vlastnom pozemku pod uzavretím . Na záhrade je pieskovisko pre deti a záhradný nábytok . Pre príjemné posedenie vonku slúži pôvodnej kamenný altánok a gril . Po dohode je možné vziať si so sebou domáce zviera s vlastnou zodpovednosťou za prípadné škody spojené s jeho pobytom as venčením mimo areál . Okrem vlastného výberu ranného pečiva , ktoré je v cene , je možné si objednať dovoz obedov z odporúčanej Plavsko reštaurácie

Penzión Signum Laudis ubytovanie :

1. podlažie - apartmán AGNES - prevádzkové dvojlôžková garsónka 25 s obmedzenou možnosťou využitia klientov , WC , kúpeľňa , kuchynská linka , kreslá so stolíkom , krytina podláh - koberec a dlažba .

2. podlažie - najkrajšie apartmán VIKTORIE 3 +1 s pôvodnými parketami , štukovými stropmi , dreveným obložením , dobovým nábytkom , každá izba ( 27 , 27 , 25 ) je vybavený manželskou posteľou , dvoma kreslami so stolíkom , toaletkou a skríň , kuchyne s jedálňou 25 , hala 21 , predsieň , lodžia , veranda , 2x WC , 2x kúpeľňa ( vaňa + sprcha ) , krytina podláh - parkety , koberce , dlažba . Prostredie rozsiahleho apartmánu je permanentný noblesný spoločník starajúca o pokoj duše . Priamy vstup na záhradu , samostatný vchod hlavným schodiskom .

3. podlažie - dva apartmány 2 +1
apartmán RADMILLA 2 +1 - izby so šikminami strechy a trámy strešnej konštrukcie ( 15 , 15 ) , každý s dvoma lôžkami , dvoma kreslami a stolíkom a skriňou , kuchyňa s jedálňou 24 , kúpeľňa , 2x WC , predsieň , krytina podláh - koberce a dlažba ,
apartmánLIBĚNA2 +1 - izby ( 27 , 18 ) , každý s dvoma lôžkami , dvoma kreslami so stolíkom a skriňou , kuchyňa s jedálňou 18 , kúpeľňa , 2x WC , predsieň , krytina podláh - koberce a dlažba .

4. podlažia - apartmán STELLA 3 +1 sa šikminami strechy , strešnými oknami a krásnou architektúrou priestoru s trámami strešnej konštrukcie , izby ( 35 , 23 , 11 ) s lôžkami 3 +2 +1 a s rovnakým počtom posedenie so stolíkmi , kuchyne s jedálňou a halou 39 , kúpeľňa , 2x WC , podlahová krytina - koberce a dlažba .

V každom apartmáne je k dispozícii plnohodnotná kuchyňa s chladničkou , čtyřplotýnkovým elektrovařičem , mikrovlnnou rúrou , varnou kanvicou , remosky , riadom pre varenie i konzumáciu , stolom s príslušným počtom stoličiek . Každá izba je osadený televíziou a internetovou prípojkou , nočný stolík s lampičkou pri posteli . Pre cyklistov je na úschovu bicyklov garáž . Celý penzión je koncipovaný pre 22 lôžok . Vzhľadom k veľkej ploche izieb je možné kapacitu zvýšiť .

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, lednice, TV, pripojenie internetu, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, detská postieľka k dispozícii

Základní informace: lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli, uzamykateľné parkovisko, Internetové připojení k dispozici, holíč - kaderník, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 4

Nadmořská výška: 520

Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (200 m)

Autobusové nádraží název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (2 km)

Obchod: (200 m)

Stravovanie:

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (2 km), Bowling (3 km), Půjčovna kol (2 km), Tělocvična (400 m), Fittness (400 m), Tenisové kurty (1km), Fotbalové hřiště (500 m), Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek (2 km), Půjčovna lyží (500 m)

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12500 - Agnes - 2 osoby/person2400 (Viktorie - 6 osob/person)950 (Radmila - 4 osoby/person)1050 (Lib)1800 (Stella - 4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Při ubytování nad čtyři noci se cena snižuje o 5 %. Pro termíny 16. 3. – 30. 5. a dále 1. 10. – 15. 12. se cena snižuje o 10 %. Poplatek za domácí zvíře činí 35 Kč/noc. Po rezervaci požadujeme zaplacení zálohy ve výši 25 % celkové ceny. Při stornování pobytu do 21 dní před nástupem bude záloha vrácena celá. Při pozdějším stornování záloha vrácena nebude.

Fotogaléria (9):


Penzión Signum LaudisPenzión Signum LaudisPenzión Signum Laudis
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com