sdílet Penzión Švihák lázeňský na Facebooku
Penzión Švihák lázeňský česká verze  Penzión Švihák lázeňský slovenská verzia  Penzión Švihák lázeňský english version  Penzión Švihák lázeňský deutsch version

Penzión Švihák lázeňský Velké Losiny, Velké Losiny ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Ubytovanie Jeseníky a Hrubý Jeseník penzión Švihák kúpeľný - Veľké Losiny..


Rodinný penzión Švihák kúpeľný vás víta na svojich stránkach a ponúka vám možnosť príjemného ubytovania v krásnej horskej prírode oblasti Jeseníky.

Máte radi hory a horskú prírodu v Jeseníkoch? Potom Jeseníky vám môžu ponúknuť všetko, čo od dovolenky či výletu do hôr očakávate. Jeseníky a ich podhoria sú horským rajom. Nájdete tu mnohé prírodné unikáty, historické pamiatky i technické zaujímavosti.

Niekto má rád leto, niekto skôr zimu a inému vyhovuje oboje. Pre každého niečo, to sú práve Jeseníky. Či už sa k nám vydáte v akomkoľvek ročnom období, Jeseníky a penzión Švihák kúpeľný vám môžu ponúknuť mnohé aktivity pre voľný čas. V jarných a letných mesiacoch sa môžete vydať na niektorý zo zámkov alebo hradov, ktorými táto oblasť oplýva. Od apríla môžete vyskúšať splavovanie rieky Moravy na raftoch alebo prechádzku na koni. Turisti a cyklisti si tu prídu naozaj na svoje. V Jeseníkoch sú stovky značených trás pre pešiu turistiku i cykloturistiku. V zimných mesiacoch, kedy biela čiapka pokryje vrcholky jesenických hôr, sa môžete vydať do stredísk zimných športov. Zjazdové lyžovanie, snowboarding a bežecké lyžovanie, to všetko tu môžete vykonávať a nie len to. Ak vás aktívny odpočinok predsa len trochu unaví, Jeseníky vám ponúknu relaxáciu v kúpeľoch, kultúrne podujatia atď. Penzión Švihák kúpeľný vám ponúka aj rôzne druhy masáží, ktoré si môžete objednať až na izbu.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový6 lůžkovýpřistýlka
1 1514

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, pripojenie internetu, sat, spoločná plne zariadená kuchyňa, plně zařízená kuchyně, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: pranie a žehlenie, opatrovanie detí, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, parkovacia plocha v areáli, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 600

Popis okolí: Kúpeľné mestečko Veľké Losiny, v ktorom sa penzión nachádza, sa môže pýšiť svojimi kúpeľmi, kde sa nielen liečia pohybové ústrojenstvo, ale je tu tiež krásny veľký park, vnútorný bazén a vonkajšie kúpalisko s termálnou vodou. V blízkosti môžete navštíviť funkčné Ručná papiereň alebo velkolosinský zámok s rozľahlým parkom, oranžérií a rybníčkom alebo si zahrať minigolf.

Za návštevu stojí priľahlé dediny, kde nájdete veľa športového i kultúrneho vyžitia. Pre deti je novo vytvorené detské ihrisko s bazénom, ZOO park, pre staršie napríklad športové rybárčenie, skatepark alebo možnosť sa prejsť na štvorkolkách, minikárách, letných lyžiach či kolobežkách. Vyznávači adrenalínu si môžu zahrať paintball alebo si objednať prechádzku na raftoch po rieke Morave. V blízkom Šumperku môžete okrem fitness centier, zábavných podnikov, divadla alebo kina navštíviť tiež prírodné kúpalisko, krytý bazén alebo vonkajšie kúpalisko s tobogánom. Vynechať by ste nemali ani návštevu unikátneho vodného diela PVE Dlouhé Stráne, kam môžete vyjsť autobusom alebo 6-sedačkovou lanovkou is okolo. Okolo hornej nádrže je in-line dráha, o kúsok ďalej bikepark. Korčule, bicykel aj všetky športové vybavenie si môžete zapožičať v požičovni pod lanovkou. Firma poskytuje pre náš penzión zľavu.

V okolí je tiež veľké množstvo značených turistických i cyklistických trás, v zime môžete navštíviť niektoré z blízkych lyžiarskych stredísk, ako je napríklad nové skicentrum Kouty nad Desnou, Sindelna, Červenohorské sedlo a ďalšie.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Vlaková zastávka název: (400 m)

Autobusové nádraží název: (350 m)


Vlakové nádraží název: (450 m)

Zastávka tramvaj: (400 m)

Obchod: Velké Losiny (800 m)

Zastávka skibus: 350 m

Stravovanie:


Restaurace popis: Ponúkame raňajky formou švédskych stolov vrátane teplého bufetu. 70, - Sk / dospelí 50, - Sk / deti do 12 rokov

Večera si môžete vybrať z dvoch jedál. 110, - Sk / dospelí 70, - Sk / deti do 12 rokov

Služby:



Kongresové služby:
TV, Připojeni internetu, DVD přehrávač

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (33):


Penzión Švihák lázeňskýPenzión Švihák lázeňskýPenzión Švihák lázeňský
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com