sdílet Penzion Vila GRAND na Facebooku
Penzion Vila GRAND česká verze  Penzion Vila GRAND slovenská verzia  Penzion Vila GRAND english version  Penzion Vila GRAND deutsch version

Penzion Vila GRAND Nová Lesná, Nová Lesná ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Vila GRAND Nová  Vysoké Tatry - ubytovanie vo Vysokých Tatrách...


Vysokohorská Vila GRAND Nová Lesná je nová apartmánová rezidencia v atraktívnej rezidenčnej lokalite Vysokých Tatier - Malý Smokovec. Lokalita je administratívne súčasťou obce Nová Lesná, avšak nachádza sa v bezprostrednom susedstve Dolného Smokovca. Vďaka svojej južnej orientácii nad pásmom inverzie, blízkosti lyžiarskych svahov aj aquaparku, vysokohorskej klíme a počtu 270 slnečných dní v roku je ideálnym miestom pre odpočinok a dovolenku v zime aj v lete.

Vila GRAND Nová Lesná je vybudovaná ako štýlová vysokohorská rezidencia poskytujúca vysoký štandard ubytovania v Tatrách. Je inšpirovaná tradičnou architektúrou daného územia. Umiestnenie na umelej skalnej moréne nemá obdobu v Tatrách ani inde na Slovensku.

Vila GRAND Nová Lesná - ubytovanie: ponúka 36 lôžok v 8 apartmánoch. Apartmány sú priestranné a veľmi dobre vybavené. Samozrejmosťou je kompletne vybavená kuchynka s chladničkou. Každý apartmán má kúpeľňu s vaňou, bidetom, podlahovým kúrením a sušičom vlasov. Nechýba telefón, TV, internetové wi-fi pripojenie. Všetky apartmány majú vlastnú terasu alebo loggiu. Niektoré majú vlastnú záhradku (A2, A3, A4). Apartmán číslo 1 má vlastný krb. Severne orientované majú nádherný výhľad na hrebeň Tatier, južne orientované profitujú z dlhého slnečného svitu. V interiéri prevláda drevený masív a kameň.

Vila GRAND Nová Lesná - služby: V rezidencii sa nachádza lobby bar s veľkým krbom a zimnou záhradou, lyžiareň, fitness, sauna s vírivkou a relaxačnou miestnosťou. Na poschodí je čitáreň s detským kútikom a výhľadom na okolie. Parkovanie je zabezpečené priamo pri vchode.

Typy pokojů
apartmán
8

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, pripojenie internetu, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, Krb, fén

Základní informace: Informační služba, parkovacia plocha v areáli

Počet podlaží: 2

Popis okolí: MÚZEUM TANAP-u
Múzeum najstaršieho národného parku na Slovensku, vyhláseného v r. 1949, nájdete v Tatranskej Lomnici neďaleko autobusovej stanice. Nachádzajú sa tu prírodovedné, ochranárske, etnografické a historické exponáty súvisiace s daným územím.

TATRANSKÁ GALÉRIA POPRAD
Jedna z najstarších galérií na Slovensku predstavuje ucelenú zbierku umeleckých diel s námetom Vysokých Tatier, zbierku regionálneho umenia podtatranskej a spišskej oblasti a zbierku slovenského umenia 20. storočia.

BELIANSKA JASKYŇA
Iba niekoľko kilometrov od Tatranskej Lomnice sa nachádza Belianska jaskyňa dlhá 1370 metrov. Skúsení sprievodcovia vás prevedú jej podzemnými priestormi.

Tipy na výlet:

Vysokohorská turistika
Najznámejšími sú Svišť tatranský a Kamzík vrchovský tatranský. Obidva druhy sa stali symbolmi Tatier.
V Tatrách evidujeme 12 výstupov po značkovaných turistických trasách na štíty vyššie ako 2000 metrov. Najvyhľadávanejšie medzi turistami sú výstupy na Rysy (2503 m.n.m.), Jahňací štít (2230 m.n.m.), Furkotský štít (2403 m.n.m.) a Kriváň (2495 m.n.m.)



Dostupnost střediska:

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Počas pobytu vo VilaGRAND je možné navštíviť zariadenie wellness, ktoré je otvorené celoročne bez ohľadu na aktuálne počasie. Ubytovaní hostia majú k dispozícii fínsku saunu s vírivkou a príjemnou relaxačnou miestnosťou. Saunovanie je možné spojiť s aeróbnym cvičením vo fitness. V prípade záujmu je možné priestory wellness vyhradiť pre uzavretú skupinu ľudí resp. rodinu.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravovanie:


Restaurace popis: Srdcom penziónu Vila GRAND je lobby bar. Riešený je ako zimná záhrada s výhľadom na hrebene Tatier. Dominuje mu mohutný kamenný krb. V zime jeho oheň vytvára neopakovateľnú atmosféru. V lete je celý priestor rozšírený o vonkajšiu terasu prepojenú so záhradou.

Čas od 7.00 hod do 10.00 hod je vyhradený na podávanie raňajok ubytovaným hosťom formou výberu z viacerých druhov kvalitného menu. Mimo raňajok je prevádzková doba baru od 10.00 hod do 22.00 hod.

V blízkom okolí VilaGRAND je viacero reštauračných zariadení rôznych cenových kategórií. 200m od VilaGRAND sa nachádza nová štýlová drevená koliba s ponukou tradičných slovenských jedál.

Služby:



Sportovní možnosti:
Fittness, Sauna, Golf, Stredisko zimných sportov, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

Doprajte si adrenalín na najvyššie položenej zjazdovke na Slovensku a predĺžte si zimu do mája! Pre deti jazda v mušli za skútrom.

Nadmorská výška
Tatranská Lomnica 903 m.n.m.
Skalnaté pleso 1787 m.n.m.
Lomnické sedlo 2196 m.n.m.
Zjazdové trate
Lomnické sedlo - Skalnaté pleso
dĺžka zjazdovky 1 200 m / prevýšenie 409 m / ťažká
Skalnaté pleso – Štart
dĺžka zjazdovky 2 350 m / prevýšenie 269 m / stredne ťažká
Štart – Tatranská Lomnica
dĺžka zjazdovky 1950 m / prevýšenie 270 m / ľahká
Jamy / Tatranská Lomnica
dĺžka zjazdovky 470 a 190 m / prevýšenie 94 m / stredne ťažká až ľahká



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumpřistýlkaapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.1215129 - 169 (Apartm)69 - 99 (Apartm)69 - 99 (Apartm)85 - 109 (Apartm)


Měna: Eur

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (20):


Penzion Vila GRANDPenzion Vila GRANDPenzion Vila GRAND
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com