sdílet Zámocké pivnice Strážnice na Facebooku
Zámocké pivnice Strážnice česká verze  Zámocké pivnice Strážnice slovenská verzia  Zámocké pivnice Strážnice english version  Zámocké pivnice Strážnice deutsch version

Zámocké pivnice Strážnice Strážnice, Strážnice ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Zámocké pivnice Strážnice - ubytovanie vo vínnej pivnici v Strážnici..


Rodinný podnik Zámocké pivnice Strážnice vás pozýva k návšteve juhomoravského centra folklóru, vína a tradícií. Skvele hodnotené ubytovanie v centre Strážnice je súčasťou areálu sa trojposchodovými vínnymi pivnicami; s inde v Českej republike obdoby. Kúsok odtiaľ stojí Strážnický zámok, ľudový skanzen alebo pamiatkovo chránenej pivničné uličky Plže v Petrovom. V ubytovacej časti vinárstva sú k dispozícii 4 dvojlôžkové izby s možnosťou prísteliek. Podnik je súčasťou projektu Cyklisti vítaní a ako taký poskytuje rozšírené služby hosťom na bicykloch. Hostia zaparkujú v areáli zadarmo.
 

Zámocké pivnice Strážnice Izby


Ubytovanie v Zámockých pivniciach Strážnice je možné v niektorom zo 4 izieb útulného penziónu. Všetky sú dvojlôžkové a možno do nich pridať prístelku. Každá izba má tiež vlastné sprchovací kút a umývadlo, sociálne zariadenia sú spoločné na chodbe. Do výbavy patrí moderný nábytok, pohodlné postele a LCD televízie, k internetu sa vo všetkých priestoroch bezplatne pripojíte cez Wi-Fi. Využívať môžete spoločnú chladničku. K dispozícii máte úschovňu bicyklov a možnosť dobíjania elektrobicyklov, náradie na drobné opravy, lekárničku i výber máp s cyklotrasami v okolí. Ubytovanie s domácimi miláčikmi tu nie je možné.

Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
313

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WC na podlaží, umývadlo na izbe, WI-FI

Základní informace: Informační služba, platený hotelový transport, parkovacia plocha v areáli, WI-FI, Nekuřácké prostredie, vináreň

Popis okolí:


Zámocké pivnice Strážnice Okolie


V malebnej Strážnici na vás čaká mnoho zaujímavých miest. Priamo pri zámockých pivníc si pozriete starý židovský cintorín, kúsok ďalej sa rozkladá skanzen ľudových stavieb juhovýchodnej Moravy sa 64 objektmi. Od toho parkom okolo amfiteátra dôjdete k zámku Strážnice. Na druhej strane mesta si nenechajte ujsť návštevu pamiatkovo chránených vínnych pivníc Petrov.

Doporučená trasa auto: Zámocké pivnice Strážnice Dostupnosť: Do Strážnice pôjdete autom po hlavnej ceste č. 55, ktorá sa u Břeclavi napája na diaľnicu D2 a pokračuje do Uherského Hradišťa. Zámocké pivnice Strážnice sídli medzi historickým centrom mesta a zámockým parkom. Zo strážnického vlakovej stanice dôjdete do areálu pešo za štvrť hodiny, podobne ako z centrálneho autobusovej stanovišťa.

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (1,1, km)

Stravovanie:


Restaurace popis:


Zámocké vínne pivnice Strážnice Gastronómia


Raňajky nie je súčasťou základnej ceny nocľahu, môžete si ju však priobjednať. V okúzľujúcich zrekonštruovaných pivničných priestoroch sa konajú pravidelné prehliadky a riadené degustácie vín s občerstvením, pre početnejšie skupiny hostí je možné podľa želania pripraviť raut za sprievodu živej muziky. Vystrojí vám tu tiež kompletné svadbu s obradom a hostinou.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy


Kongresové, spoločenské a degustačné akcie ..


Čo si u nás môžete užiť?
• Riadená degustácia s občerstvením a zábavným rozprávaním o histórii vinárstve
• Degustácia archívnych vín
• Prehliadka pivníc s ochutnávkou vína a výkladom
• Svadby od obradu, cez hostinu až po svadobnú noc
• Rodinné oslavy a večierky pre 10 až 130 osôb
• Firemné večierky a prezentácie pre až 250 osôb *
• Ubytovanie v areáli vinárstve

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
1.1-31.12450840120016802040


Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (8):


Zámocké pivnice StrážniceZámocké pivnice StrážniceZámocké pivnice Strážnice
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com